Szukaj na tym blogu

niedziela, 27 listopada 2011

Szarlotka z pigwowcem

Dziś zrobiłam wyjątkową szarlotkę. Razem z jabłkami przesmażyłam pigwowca, który pozostał mi z nalewki. Dzięki temu jabłka zyskały niezwykły aromat. Standardowo upiekłam na kruchym cieście. Po wystudzeniu na każdą porcję można nałożyć kleksik bitej śmietany. Polecam.


3 komentarze:

  1. Mniam, mniam pysznie wygląda :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Z pewnością wyszła pychotka, widać po zdjęciach i nawet zapaszek do mnie doleciał! Aniu , czy pozwolisz skorzystać z 1 zdjęcia mojej paczuszki do Ciebie, chciałam zrobić wpis, a zapomniałam zrobić zdjęć?

    OdpowiedzUsuń
  3. Danielo! oczywiście korzystaj!

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każde pozostawione tu miłe słowo :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...